Play Satoshi Pingpong

Satoshi Pingpong

Satoshi Pingpong
Satoshi Pingpong spelen? In dit artikel leg ik uit hoe jij jouw hoeveelheid Gulden of bitcoin met dit spelletje kan laten groeien.

Wat is Satoshi Pingpong?

Met Satoshi Pingpong wordt het handelen bedoelt direct op de Gulden markt. Gulden is te verhandelen op de exchange (cryptobeurs) van Bittrex.

1 Satoshi (hierna uitgedrukt als ‘sat’ of ‘sats’) is het kleinst mogelijke deel van 1 bitcoin. Veel cryptocurrencies zijn dan ook zo onderling te verhandelen, waarvan de prijs of koers wordt uitgedrukt in sats.

Door te pingpongen handel je met 1 sat verschil. Op dit moment is dat verschil 3,5%. Dit betekent dat een succesvolle pingpong maar liefst 7% winst oplevert. Met andere woorden is jouw hoeveelheid Gulden of bitcoin dan met 7% gegroeid.

Hoe kan men hier zoveel op maken?
Dit komt door dat meer dan 80% van de Gulden bezitters via (Nederlandse) brokers koopt en verkoopt. Twee bekende hiervan zijn BitcoinMeester en AnycoinDirect. Mensen die dus via deze brokers handelen kopen of verkopen voor de marktprijs. Brokers bieden dat op deze manier zo aan omdat dat het makkelijkste te begrijpen is voor mensen. Mensen die direct op de markt handelen, profiteren daar dan weer van.

Stappenplan om te starten met Satoshi Pingpong

  1. Maak een account aan op de betrouwbare cryptobeurs van Bittrex.
  2. Volg de stappen zoals beschreven in het filmpje van Paul Willen op YouTube.
  3. Pingpongen maar! Ik controleer zelf iedere dag een paar keer of mijn orders zijn aangeslagen.

Tips bij het spelen

Iedereen die met handelen begint moet ervaring opdoen, begin dan ook klein. Je kan bijvoorbeeld al met €10,- beginnen om te kijken of het handelen (traden) iets voor jou is. Geduld is vaak een schone zaak. Soms moet je gewoon een beetje geduld hebben (veel mensen hebben dat niet).
De koers van Gulden fluctueert van dag tot dag. Zowel de euro koers als de satoshi koers. Om dit spelletje dus op lange termijn te spelen is het soms nodig om hoger Gulden(s) terug te kopen of lager te verkopen. Dit is omdat je altijd mee wilt blijven doen. En dat kan alleen als je het op de huidige koers (van vraag en aanbod) handelt.

Mocht je vragen hebben over Satoshi Pingpong, meld je dan aan voor Slack met je email en stel je vraag in de Gulden community in het #pricesupport of #trading kanaal.

Succes!

Disclaimer

Op deze website worden geen financiële adviezen gegeven. Ik ben geen (professioneel) adviseur en accepteer geen enkele verantwoordelijkheid voor enige geleden (financiële) schade door gemaakte fouten, door toedoen of naar aanleiding van informatie de blogs, de posts of andere informatie op mijn website. De gedeelde informatie is louter informatief en educatief bedoeld en bevat daarnaast een persoonlijk verhaal en meningen.