Maandelijkse samenvatting van Gulden in februari

20210226_202334474_iOS

NB:Dit is een vertaling van de originele post op het Medium kanaal van Gulden.

Er is de afgelopen maand veel gebeurd. Als je op de hoogte wilt blijven van alles wat met Gulden te maken heeft, dan is deze blogpost hier voor jou.

Gulden LITE

Er zijn razendsnelle ‘LITE’ Gulden wallets ontwikkeld voor beginners die geïnteresseerd zijn in het simpelweg kopen en bezitten van Gulden.

Gulden LITE is de snel geminimaliseerde portemonnee zonder witness en mijnen functionaliteiten. Dit is een geweldige ontwikkeling voor massale adoptie van Gulden. We zijn erg trots dat mensen nu een nieuwe desktopportemonnee kunnen maken en deze in minder dan een minuut volledig kunnen synchroniseren. De LITE wallet kan naast een volledige desktopversie van Gulden werken. Houd er echter rekening mee dat u geen oude herstelzin in de LITE-wallets gebruikt, want deze zijn hier niet voor ontworpen en kan leiden tot synchronisatie problemen/bugs.

Download de LITE wallet op Gulden.com/download

Nog een paar feiten die je aandacht kunnen trekken: We werken ook aan de mogelijkheid om Gulden rechtstreeks in de Gulden-wallets te verkopen. We zijn erg enthousiast over deze ontwikkelingen aangezien ze bijdragen aan meer gebruikers van de Gulden wallets.

Gulden op Clubhouse

Een paar leden van de Gulden Community zijn begonnen met het hosten van wekelijkse live Clushouse-sessies, met geweldige resultaten. De sessies heten Gulden Café en Crypto Café. Het eerste evenement waren er 12 luisteraars en tijdens de laatste sessies luisterden of bespraken meer dan 40 mensen alles wat met Gulden of andere cryptocurrencies te maken had. De evenementen worden momenteel in de Nederlandse taal gehouden, maar binnenkort kunnen ook Engelse evenementen worden georganiseerd.

Elk nog te houden evenement is beschikbaar op guldenadvisoryboard.com/room.
Houd er rekening mee dat de huidige gesprekken in het Nederlands worden gevoerd. In de toekomst zullen er ook evenementen in het Engels worden gehouden!

Heb je nog geen uitnodiging voor Clubhouse? Neem contact op met onze community Slack: Guldencom.slack.com

De snelgroeiende politieke partij Code Oranje begon Gulden weg te geven als onderdeel van hun ledenwervingscampagne.

Geciteerd van de website van Code Oranje: “Wij waarderen nostalgie, met het oog op de moderne wereld.”

Alle nieuwe leden van de politieke beweging zullen 150 Gulden ontvangen. Lees er alles over op de officiële website van Code Oranje

Het op Gulden gebaseerde Crowdfunding-platform Gulden.Social heeft een nieuwe naam, website en uitstraling gekregen.

De nieuwe website is guldenkickstart.com

Onlangs is een nieuwe crowdfund-campagne gelanceerd voor het ontwikkelen van een WooCommerce Plugin zodat webwinkeliers Gulden als betaalmogelijkheid kunnen toevoegen. Zoek het hier op: https://wcplugin.guldenkickstart.com/

De laatst afgeronde actie van € 2500, – was voor het volledig inpakken van de bus van Robby. Robby heeft een website gelanceerd waar hij mensen op de hoogte zal houden van zijn avontuur: RobbyGulden.nl

Het kopen van Gulden direct in de app

Blockhut heeft hard gewerkt om het mogelijk te maken om gemakkelijk Gulden rechtstreeks uit de Gulden wallets te kopen. Deze optie is nu beschikbaar op ALLE portefeuilles, inclusief de volledige desktop- en mobiele versies. Dit is weer een mooie ontwikkeling richting verdere adoptie van Gulden.

Gulden heeft een bijnaam gekregen van The Dutch Bitcoin. Of in het Nederlands “De Nederlandse Bitcoin”. Twee nieuwe websites zijn live gegaan als marketinginstrument: https://DutchBitcoin.com & https://NederlandseBitcoin.nl

De Gulden Bus

Gulden-ambassadeur Robby Gulden rijdt nu rond in één grote Guldenbus! Robby gaat Gulden in Nederland promoten als onderdeel van zijn switch. Hij zal op tour gaan in NL in deze fantastische bus!

Bezoek zijn website voor meer info: RobbyGulden.nl

Interessante Medium artikelen

Pensionado en cryptoliefhebber Aat de Kwaasteniet heeft verschillende geweldige mediumartikelen uitgebracht in zowel het Nederlands als het Engels. Een voorbeeld hiervan hier .

Lees alle andere van Aat’s Medium berichten hier

Er is een nieuwe Gulden-gerelateerde website gelanceerd die de top 100 rijkste Gulden-adressen laat zien. Ben jij een van hen? Zoek het hier op: Rijk.nl

Plan B

Een andere nieuwe website is gelanceerd door Danny, een lid van de Gulden-community, om een ​​interessante oplossing te bieden aan zelfstandigen wiens carrières zwaar zijn getroffen door de Covid-pandemie.
Dit plan kan je lezen op www.reddezzp.nl


Gulden Meme Competition

Er was een meme-wedstrijd gehouden door de Gulden-gemeenschap, er waren meer dan 40 inzendingen. Je kunt ze allemaal bekijken op: twitter.com/BitcoinNL

Gulden Newsletter

Last but not least: er zijn al veel nieuwsbrieven verstuurd naar meer dan 3500 Gulden volgers. Het responspercentage is ruim 80%, wat een groot teken is van interesse in Gulden. Als je je nog niet hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, kun je je hier aanmelden: Gulden.com/news

Gulden Medium

Abonneer je op ons Medium-kanaal om op de hoogte te worden gehouden wanneer er weer een maandelijkse samenvatting beschikbaar is.

Volg Gulden op Twitter of Facebook . Tot de volgende keer!