Wat is Bitcoin Meester en hoe werkt het?

BitcoinMeester

Bitcoin Meester

Wat is Bitcoin Meester en hoe werkt het platform? Hoe je gemakkelijk en snel crypto kan kopen en verkopen op het BitcoinMeester.nl platform beschrijf ik in dit artikel.

Bitcoin Meester is een in Nederland gevestigd bedrijf

Bitcoin Meester is één van de meest bekende Nederlandse aanbieders voor het kopen van crypto. Bijvoorbeeld om Bitcoin te kopen. Via Bitcoin Meester crypto aanschaffen is voor de meeste mensen zeer toegankelijk. Het aanmaken of het in beheer houden van een eigen crypto wallet is bijvoorbeeld niet per se nodig. Bitcoin Meester zorgt voor veilige opslag via zogenoemde coldwallet storage. Door het platform te gebruiken neemt het team van Bitcoin Meester de taak op zich om jouw cryptovaluta veilig te bewaren. Het voordeel van Bitcoin Meester is dat je altijd bij de helpdesk terecht kan als je bijvoorbeeld je gebruikersgegevens van het platform kwijt bent. Zij zorgen ervoor dat jij dan weer bij je crypto kan.

Bitcoinmeester is officieel geregistreerd bij de Nederlandse bank

Aanbieders van cryptovaluta in Nederland moeten altijd geregistreerd zijn bij De Nederlandse Bank (DNB). Dit is nodig om witwassen, fraude en criminaliteit tegen te gaan. BitcoinMeester is officieel geregistreerd bij DNB en voldoet daarmee aan alle wet- en regelgeving.

de Bitcoinmeester app

De apps van BitcoinMeester zijn makkelijk in gebruik en zijn voor zowel iOS als Android toestellen beschikbaar. De apps zijn te downloaden in de Google Play- of Apple Appstore.

Volgen op sociale media

BitcoinMeester is op sociale media te volgen via Twitter, Instagram en Facebook. Bitcoin Meester plaatst hier regelmatig updates op. Aankondigingen van nieuwe munten die worden toegevoegd aan het aanbod of win acties zijn enkele voorbeelden.

Open een account op bitcoinmeester

Meer Bitcoin of Gulden nieuws lezen? KLIK

 


Disclaimer

Op deze website worden geen financiële adviezen gegeven. Ik ben geen (professioneel) adviseur en accepteer geen enkele verantwoordelijkheid voor enige geleden (financiële) schade door gemaakte fouten, door toedoen of naar aanleiding van informatie de blogs, de posts of andere informatie op mijn website. De gedeelde informatie is louter informatief en educatief bedoeld en bevat daarnaast een persoonlijk verhaal en meningen.