Waar kan ik Gulden of Bitcoin kopen?

Gulden 2021 Edition

Waar kan ik Gulden kopen? En Bitcoin?

In dit artikel beschrijf ik waar je terecht kan om Gulden en Bitcoin te kopen. Ook beschrijf ik hoe je een crypto portemonnee (een Gulden wallet) kan aanmaken.

Gulden wallet installeren en in app aankopen

Kopen en verkopen kan ook vanuit de Gulden apps. De mobiele apps staan ook voor je klaar in de Google Play en Apple Appstore. De Gulden wallets voor PC zijn beschikbaar om te downloaden via Gulden.com/download. De snelste manier om een nieuwe wallet op de PC aan te maken is via de Gulden LITE wallet.

Bezoek Gulden.com

Bij het installeren van een nieuwe portemonnee krijg je een “herstelzin” te zien die uit 12 woorden bestaat, bewaar deze goed. Dit is namelijk je back-up voor als je je mobiel of laptop kwijt bent geraakt. Als je een stap verder ben dan zal je een wachtwoord of code moeten instellen waarna de app gaat synchroniseren met het Gulden netwerk.

Na het instellen van de wallet kan je bij ‘Ontvang’ op “Koop’ klikken. Vervolgens wordt je verwezen naar Blockhut, waar je eenmalig wordt je gevraagd om een BTC Direct account aan te maken. Na het verifiëren kan je voortaan rechtstreeks vanuit de Gulden app kopen. Let er wel op dat het voor kan komen dat er soms geen Guldens beschikbaar zijn voor het in-app aankopen. Er is namelijk dagelijks een beperkte hoeveelheid Gulden die op deze wijze gekocht kunnen worden en de vraag is vaak groter dan het aanbod. Als je een grotere hoeveelheid Gulden wilt kopen dan kan je terecht bij de reeds genoemde aanbieders.

Gulden kopen op Blockhut.com

Exchanges

Voor crypto gevorderden is Gulden te koop en verhandelbaar op buitenlandse exchanges als Bittrex, Stex, & FreiExchange.

Gulden kopen bij Bittrex GlobalBitvavo. Gratis €1000,- transactiegegoed

Voor het kopen van Bitcoin en andere crypto zou ik Bitvavo willen aankaarten. Bitvavo is de bekendste exchange van Nederland. Hier kan je tegen lage transactiekosten gemakkelijk en snel crypto verhandelen. Als je een Bitvavo account wilt aanmaken kan dat hier. Als je een account aanmaakt via deze linkjes, ontvang je gratis transactiekosten over de eerste €1000,- aan of verkopen.

Crypto kopen op Bitvavo
Wil je meer Gulden nieuws lezen? Klik hier om naar het nieuwsoverzicht te gaan!Disclaimer

Op deze website worden geen financiële adviezen gegeven. Ik ben geen (professioneel) adviseur en accepteer geen enkele verantwoordelijkheid voor enige geleden (financiële) schade door gemaakte fouten, door toedoen of naar aanleiding van informatie de blogs, de posts of andere informatie op mijn website. De gedeelde informatie is louter informatief en educatief bedoeld en bevat daarnaast een persoonlijk verhaal en meningen.