Bitcoin vlamt met een nieuw prijsrecord!

btc

dankzij Inflatiecijfers U.S.

De prijs van Bitcoin heeft vandaag een nieuwe piek bereikt op het nieuws van inflatiecijfers uit Amerika. In 30 jaar tijd is de inflatie nog nooit zo hoog geweest.

6,2% inflatie

De jaarlijkse inflatie is in de U.S. met zo’n 6,2% gestegen. Het is de hoogst genoteerde inflatie sinds 1990. Experts hadden niet zo’n hoge inflatie verwacht.

Mensen zoeken naar manieren om hun waarde te beschermen. Pokémon kaarten, Lego, noem het maar op. Cryptocurrency is echter superieur als het aan komt op het opslaan van waarde ten opzichte van fysieke beleggingen. Crypto is makkelijk op te slaan, uit te geven, te versturen naar een ander en het is makkelijk om te wisselen naar euro’s of andere valuta. Bitcoin is met zijn first-mover-advantage de meest bekende cryptovaluta geworden van de wereld.

WAAR KAN MEN BITCOIN KOPEN?

Een van de meeste bekende en groeiende Nederlandse aanbieders is BitcoinMeester. Bij BitcoinMeester kan men gemakkelijk en snel diverse crypto kopen en verkopen. Gulden, mijn eigen favoriete cryptomunt, is tevens te koop op het BitcoinMeester platform.

Open een BitcoinMeester account en koop diverse crypto met iDEAL

Wil je meer lezen over Bitcoin of Gulden? Check dan het kopje nieuws!

 


 

Disclaimer

Op deze website worden geen financiële adviezen gegeven. Ik geef nooit financieel advies. Ik ben geen (professioneel) adviseur en accepteer geen enkele verantwoordelijkheid voor enige geleden (financiële) schade door gemaakte fouten, door toedoen of naar aanleiding van informatie in mijn blogs, posts of andere getoonde informatie op mijn website. Bezoek van deze website, het lezen van gedeelde informatie en het klikken op (gedeelde) linkjes is op geheel eigen risico. Crypto/Gulden is mijn grootste hobby en alle (gedeelde) informatie is louter informatief bedoeld en bevat daarnaast mijn persoonlijk verhaal, mijn opvattingen en mijn meningen.